הסרת משקפיים בלייזר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/11/2020 | 01:31 | מאת: אלה

אני כשלושה חודשים לאחר ניתוח בשיטת prk ובבדיקה נאמר לי שייש לי עכירות בקרנית 1 האם קיים סיכון שהעכירעת תחמיר ותגרום לנזק משמעותי? 2 מה ניתן לעשות עם לאחר טיפול בסטרואידים העכירות לא עברה? 3 האם קיימת מניעה בגלל הניתוח ו עכירות להיכנס להריון ע4 -5 חודשים אחרי הניתוח?

שלום רב, 1 תחת טיפול בסטרואידם ככל הנראה שלא 2 המשך עוד קצת סטרואידים. אם הפרעה בראיה לא צריך להתיחס 3 אם את ממשיכה בסטרואידים כדי להוועץ עם רופא נשים לייתר ביטחון. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה