PRK vs. Interlasic שאלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/10/2020 | 14:56 | מאת: דנה

1. מעבר למשך ההחלמה המהיר, מה היתרונות של שיטת אינטרלאסיק לעומת PRK? 2. האם אחת השיטות עדיפה מבחינת אפשרות לניתוח תיקון בהמשך? 3. בהנחה ויש פערים קטנים במספר בין התוצאה של בדיקת אופטומטריסט סטנדרטית לבין התוצאה שהניבה בדיקה במכונה - על איזה מספר מבוסס הניתוח? תודה! תודה!

שלום רב, 1. אין יתרון משמעותי. 2 .לא אין העדפה לסוג הניתוח רק לציין כי ברוב המקרים התיקון הוא בשיוף. 3.על הסתכלות של בדיקת המיכשור והאופטומטריסט יחד. בברכה ד"ר אליה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה