חמישה חודשים לאחר אינטראלסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

15/10/2020 | 02:26 | מאת: תומר

שלום ביצעתי ניתוח בשיטת אינטראלאסיק כולל wave front לפני כחמישה חודשים אצל דוקטור שמואל לוינגר היה לי צילינדר כמעט 3 בכל עין לצערי מאז הניתוח יש לי כל הזמן כאבי ראש וסחרחורות, בעיקר לחץ במצח מעל העיניים (עברתי בדיקות סיטי וmri שיצאו תקינות) -המיקוד ראייה שלי לא טוב(כלומר ברגע שאני מסיט את המבט לאיזור אחרי לוקח לפחות שתי שניות עד שאני רואה חד) מה שכנראה גורם לעיניים להתעייף במהירות רבה, משהו שלא היה לי מעולם לפני הניתוח! הלכתי לביקורת פעמיים במרפאת עיניים אבל הם אמרו שהם לא רואים שום דבר לא תקין, אבל כל מה שאני מרגיש מעולם לא היה לי לפני הניתוח ואני ממש כבר מיואש ומוטרד מזה, לא מצליח לתפקד כרגיל רציתי לשאול האם זה משהו שיחלוף עם הזמן? במיוחד המיקוד ראייה? או שאחרי חמישה חודשים הראייה כבר לא תשתפר עוד? אודה לכם על תשובתכם

שלום רב לא ניתן להתייחס ללא בדיקה. אני מציע לחזור לרופא המנתח לבדוק אם יש קשר לניתוח. לא נראה שזה קשור. בהצלחה ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה