ניתוח לייזר לאחר שסבלתי מבפלריטיס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/08/2020 | 22:21 | מאת: ליאל

שלום, בשנה האחרונה התחלתי לסבול מבלפריטיס וכלזיונות רבים וחוזרים. ביצעתי ניתוח להסרת כלזיון לפני כחודשיים וכל זאת לאחר שקבעתי מראש ניתוח PRK העתיד להתקיים בחודש הבא. המצב השתפר אך עדיין לא עברה לגמרי הדלקת והכלזיון בעפעף, האם אני יכולה לבצע את הניתוח או שעליי לדחות אותו?

שלום רב אם העין עדיין מאוד מודלקת לא הייתי מזדרז. אפ הדלקת חלפה אונכמעט חלפה אין מניעה לנתח אבל אולי כדאי להתחיל לטפל לפני הניתוח בכדורי אנטיביוטיקה מיוחדים לבלפריטיס (דוקסילין) הייתי מתייעץ עם הרופא המנתח תחילה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה