3.5 חודשים לאחר ניתוח אינטראלאסיק אצלכם

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

27/02/2020 | 01:46 | מאת: רוני

לפני כ3.5 חודשים עשיתי ניתוח אינטראלאסיק ומאז אני סובלת מיובש חזק בעיניים ועיניים אדומות,תחושה של שריטות בעיניים כמו שעורה בעין שמרגישים בכל מצמוץ. אני משתמשת כל 20 דק׳ בג׳ל היילו אך זה לא עוזר בכלל(ניסיתי גם את דומיו סיסטיין וכו׳). יש ימים שהעיניים מאוד כואבות ואדומות כמו בתמונה המצורפת. האם נורמלי? מה הטיפול התרופתי המומלץ להעביר את הכאב והאודם? (יש לציין כי נבדקתי לפני 3 שבועות ע״י הרופא המנתח כאשר חזרתי מטיסה וסבלתי מאוד מכאבים אודם ושריטות בעיניים והוא נתן לי טיפות fml והאודם ירד אך זה מאוד שכיח אצלי).

שלום רב לא ניתן להשיב על שאלות מסוג זה דרך הפורום המלצות לטיפול צריכות להתבסס על סמך בדיקה אז אני מציע לחזור לרופא המנתח לקבלת מידע ספציפי יותר. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה