קוצר ראיה, PVD וניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/11/2019 | 14:58 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 47. קוצר ראייה עם מינוסים גבוהים בשתי העיניים. -11, -10 ו 0.5 צילינידר. אני מרכיבה עדשות מגע מגיל 16 וגם מרכיבה משקפיים , בעיקר בשעות הערב, בבית. לפני שנה צצה אצלי תופעה בשם PVD בעין שמאל, שהיא העין החלשה אצלי. הדבר מאד מציק לי ומפריע לראייה שלי, בעיקר בעבודה מול מחשב ובנהיגה. רציתי לברר האם ניתוח לייזר בכלל רלוונטי למישהי עם בעיה כמו שלי. הבנתי מבירור עם רופא עיניים שניתן להשתיל עדשה על גבי העדשה וכך לפתור את קוצר הראייה ואת ה PVD . מצד שני רופא עיניים אחר אמר שהוא לא היה עושה ניתוח לייזר לילדים שלו... אשמח לחוות דעתך. תודה

שלום רב, ללא בדיקה לא ניתן לקבוע התאמה לניתוח. לצורך זה נדרשת בדיקה, וצילומים ושיחה ישירה עם הרופא המנתח. לייזר אקסימר הוא ניתוח מצויין במידה ואת מתאימה. לגבי ה- PVD - לקיים טיפול יעיל לכך והלייזר לא יפתור את הבעיה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה