הריון לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/06/2019 | 18:46 | מאת: שואלת

שלום, לפני כמעט 4 חודשים עברתי ניתוח לייזר בשיטת PRK. אני משתמשת כעת בטיפות לוטמקס מדי יום, ונודע לי שאני ממש בתחילתו של היריון. הבנתי שהטיפות לא מומלצות לשימוש בהיריון. האם להפסיק איתן? יש לציין שלא השתמשתי בטיפות סטרואידים בכלל החל מ3 שבועות לאחר הניתוח (לא באשמתי. טעות של הרופא). וחזרתי לקחת את הטיפות רק לפני כ3 שבועות. תודה מראש.

שלום רב, כעיקרון אין התוויה להפסיק את הטיפול בטיפות בהריון. אם את רוצה אפשר להפסיק את הטיפות ליתר ביטחון. לא יקרה כלום. בברכה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה