המשך שימוש בסטרואידים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/06/2019 | 11:47 | מאת: אנדרי

שלום רב. ביצעתי ניתוח מסוג EBK (PRK) לפני חודש . אחרי הורדת העדשות הזמניות השתמשתי בטיפות מסוג סטרודקס ולחות למשך חודש. ביצעתי ביקורת אצל הרופא המנתח ונקבע לי המשך טיפול טיפות מסוג לוטמקס למשך ארבעה חודשים , האם זה הגיוני ? במצטבר יוצא מצב שאני איהיה כמעט חמישה חודשים עם סטרואידים בעיניים .

שלום רב, אעשה רגע סדר – פנית למכון לניתוחי לייזר, בחרת ברופא מסויים שכנראה סמכת עליו, עברת את הניתוח וכעת השאלה אם ההמלצות שלו הגיוניות? אם ישנו אמון ברופא המנתח, צריך להיות גם אמון בהמלצות הרפואיות שלו. והתשובה היא כן. ההמלצות הללו הגיוניות. ניתן להשתמש בטיפות סטרואידיות לתקופה של מספר חודשים כל עוד נמצאים במעקב רפואי. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה