מהלך ניתוח בשיטת prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/05/2019 | 22:24 | מאת: בר

בעוד כשבוע עושה את הניתוח prk וחוששת מאוד מכאבים במהלך הניתוח! במיוחד שמעתי על ריח של שריפה, רואים חושך, לחץ בעין. אשמח שתסביר! לאחר הניתוח כמה זה כואב? וגם בבדיקת התאמה עשו לי בדיקת ראייה כדי לבדוק את המספר - לכל אחד יש ניתוח שונה בשיטת prk? כי רוצה לדעת שבאמת יתקנו לי את המספר כי זה הרגיש מהר הבדיקת ראיה סליחה על החפירה ותודה מראש

שלום רב, הניתוח לא כואב כלל. נכון יש ריח לא נעים במהלך הניתוח. אחרי הניתוח הכאבים משמעותיים אבל כל אחד מתמודד עם זה באופן שונה. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה