השתלת עדשה תוך עינית?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/05/2019 | 10:13 | מאת: גיל

בן 44. עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר, ולאחריו עשיתי עוד ניתוח לתיקון. בסוף נשארתי עם אסטיגמציה לא גבוהה 1.25 ומשתמש במשקפיים קבוע. היה לי גם יובש קשה בעיניים אחרי הניתוח השני שעבר רק אחרי כשנתיים וחצי. אני מאוכזב. אמרו לי שאי אפשר לעשות ניתוח נוסף בגלל שכבר עשיתי שני ניתוחים ובגלל היובש שהיה. האם ניתן יהיה לעשות השתלת עדשה תוך עינית?

שלום רב, לא. לא הייתי ממליץ לבצע ניתוח נוסף מכל סוג שהוא. צריך לקחת בחשבון שכ- 1% מהאנשים העוברים את הניתוח יזדקקו בכל זאת להרכיב משקפיים ועם כל הצער שבעניין, צריך להשלים עם המצב. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה