שלפוחיות על העפעפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/02/2019 | 23:11 | מאת: משה

שלום , לאחר ניתוח לייזר prk כעשרה וחצי חודשים . לכל אורך ההחלמה יובש שאני מתגבר עליו באמצעות דמעות מלאכותיות , אך לאחרונה חודשיים אחרונים ,( כחודש לאחר שהפסקתי את הטיפול בסטרואידים) על העפעפיים כל הזמן מופיעים שלפוחיות קטנות . סתימה של בלוטות השומן , לרוב הן קטנות אך לפעמים גדולות ומציקות ואז חייב לשלב קומפרס חם , להבנתי הן לא זיהומיות .. בנוסף יש לי אלרגיה בלחמית ככל הנראה , נבדקתי אצל רופאים שונים מטופל באופטליסט ובפרוטופיק לאחר שניסיתי טיפול בסטרואידים והתופאות חזרו . התופעה שהכי מציקה לי שגם יש לה השלכה ליובש היא השלפוחיות על העפעף שמציקות לי כאשר אני סוגר ופותח את העין , (ממש על העפעף ) כיצד אפשר לפתור את הבעיה זו לחלוטין ? מנקה את העפעפיים לאחרונה בנאוי בלף בנוסף

שלום רב ראשית אין קשר לניתוח. ככל הנראה מדובר בדלקת עפעפיים שנקראת בלפריטיס. הטיפול כולל קומפרסים פושרים וטיפולים נוספים לניקוי העפעפיים והייתי ממליץ להבדק בקופ״ח לקבלת יעוץ יותר ספציפי

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה