כאבים בעין לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/12/2018 | 13:07 | מאת: אבי

שלום, עברתי לפני שבוע וחצי ניתוח prk. ההחלמה עוברת די חלק וכל השבוע וחצי האחרונים מאז הניתוח לא הרגשתי יותר מידי אי נוחות או כאבים, חוץ מקצת סינוורים הכל עבר חלק עד אתמול. אתמול התחלתי להרגיש כאבים בעין שמאל למעלה. אני מרגיש מעין לחץ כזה באיזור העין למעלה. האם זה טבעי ואני סתם לחוץ? כי זו בערך תופעת הלוואי היחידה שאני מרגיש מאז הניתוח. תודה.

שלום רב ראשית אני שמח לשמוע שמהלך ההחלמה עבר די חלק. על פי התאור יתכן ומדובר ביובש. אם יש החמרה או אין הטבה ממליץ לפנות לבדיקה ליתר ביטחון. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה