שאלה בנוגע לשיטת הEBK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/10/2018 | 09:36 | מאת: גולדי מאן

הייתי בחברה אמריקן לייזר ובא הוצע לי לעשות את שיטת הEBK לאחר בדיקת התאמה. כששאלתי האם יש להם עוד שיטות הם אמרו שלא מכיוון שהם טוענים שזה השיטה הטובה ביותר בשוק. השאלה שלי האם זה היה מתוך אינטרס או שבאמת השיטת ebk מומלצת? בנוסף היתחייבו לי לאחריות לכל השנים לתיקון הריאייה, מה שלא ראיתי בכל חברה אחרת מכיוון שהן משתמשים בשיטות שונות אשמח שתענו לי בכנות מלאה ולא מתוך אינטרס שאעשה אצלכם , אני מאוד מבולבל ומאוד רוצה לעשות את הניתוח אך חושש שאצטער על זה המון תודה על הכנות הקשבה והבנה!

שלום רב, ניתוחי פני היא משפחת ניתוחים הכוללת PRK, LASEK, EBK, EPIK ועוד התוצאות די דומות בסוגי ניתוחים אלה. אני פחות מאלה הסוברים שיש שיטה אחת ויחידה בתחום וכפי שציינתי, ישנן מספקר שיטות, הדומות מבחינת התוצאות בהצלחה!! בברכה, ד"ר אורי מלר

29/10/2018 | 10:30 | מאת: גולדי

מה שאתה בעצם אומר לי שהכל אותו דבר והתוצאה בסוף תיהיה זהה ?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה