טשטוש ראיה 3 שנים לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/09/2018 | 21:29 | מאת: עידית

שלום, עשיתי ניתוח לייזר לפני 3 שנים אצל ד"ר לווינגר בירושלים (את הניתוח הקל ביותר), כאשר המספרים בעין היו 1 ורבע ו1 ושלושתרבע. בשבועות האחרונים מרגישה טשטוש בעין שמאל. האם יכול להיות שהראייה כבר לא מאה אחוז? האם זה ייתכן לאחר זמן כל כך קצר? מה הסיכויים שאכן הראייה שוב נפגמה? כמובן שאלך לבדיקת עיניים אצל רופא, אך עד אז אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה עידית

שלום רב, קשה לי להעריך בדיוק מה קרה. יתכן יובש יתכן שינוי במספר. רק לאחר בדיקה ניתן יהיה לקבוע. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה