צילינדר מיד לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/08/2018 | 08:56 | מאת: מירב

היי עברתי ניתוח לפני 3 שבועות הטישטוש לא עובד לפעמים הוא חזק מאוד לפעמים יותר חלש. בבדיקה אצל המכון נאמרו לי כמה דברים שלא בדיוק הבנתי. בעין אחת אני רואה 6/12+ בעין שניה 6/12- וההסבר היה שהתפתחו לי צילינדרים שלא היו קודם. מה המשמעות? שהניתוח לא הצליח? אני עדיין לא חזרתי לשיגרה ואני מאוד מתוסכלת מהמצב מה ניתן לעשות במצב כזה האם העין יכולה לתקן את עצמה לבד?

שלום רב , התפתחות הצילינדרים שכיחה. יש צורך להמתין עד להתייצבות המספר והעלמות היובש.

19/11/2018 | 08:24 | מאת: מירב

היי אני שלושה חודשים לאחר ניתוח prk נראה שעם הזמן הראיה לקרוב הולכת ונהרסת הכל נראה כפול מטושטש. כמו כן הראיה לרחוק עדיין מטושטשת מאוד אני לא מצליחה לראות מעבר ל4 מטר. אני מתוסכלת מאוד ולא יודעת מה לעשות

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה