תקופת הטיפול בטיפות ברימונידין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/06/2018 | 22:25 | מאת: עופר שורץ

לרופא הפורום שלום רב, אני בן 33 ולפני 6 שנים עברתי ניתוח PRK להסרת משקפיים. נשארה לי יתרה בעין אחת: צילינדר 1.5 - מספר: 0.5 - אינני רוצה לעבור ניתוח תיקון אך המצב מפריע לי. פרופסור מומחה המליץ על שימוש בטיפות ברימונידין משך 3 חודשים טיפה אחת בערב (לחץ תוך-עיני תקין וללא גלאוקומה). בהנחה ואכן הטיפות "יעשו את העבודה" וישפרו את הראייה האם אזדקק להשתמש בהם יום יום לכל החיים או שמדובר בתקופת טיפול קצובה ואז מתקבלת יציבות?

שלום רב, הטיפות הללו עשויות בחלק מהמקרים לתקן מספר קטן כל עוד הן בשימוש כך שלא מדובר במשהו פרמננטי. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה