אחרי ניתוח prk שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

06/05/2018 | 22:39 | מאת: משה

שלום , עשיתי ניתוח לייזר ב15.4.18 לאן צריך להסתכל בזמן הניתוח ?האם יש לכך השפעה על תוצאת הניתוח ? אני שואל את זה כיוון שהמנתח ציין תחילה לאן אני צריך להסתכל אך מרוב לחץ לא כל כך שמעתי ולא בדיוק הסתכלתי על הנקודה האדומה / הנקודה הירוקה שהייתה .כששאלתי לאן צריך להסתכל הוא אמר שהכול בסדר . ידוע לי שהלייזר עוקב אחרי תנועת העין , אז אם כך למה מסתכלים על משהו ספציפי , יכול להיות שבגלל שלא הסתכלתי פגעתי באחוזי הצלחת הדיוק של הניתוח ? אם כך למה לא העירו לי על זה במהלך הניתוח שאלה נוספת לגבי הראייה שלי , לגבי ההחלמה לאחר prk אני עדיין לא רואה באופן חד (זיהוי שלטים רחוקים פרצופים , כיתוב בטלוויזיה מעט מטושטש ולא חד , חוסר פוקוס ,זאת אומרת ראיייה תפקודית טובה ) אך לא מתקרבת לראייה 6 6 עדיין . יש את הצורך להתאזר בסבלנות , אך גם את החשש כיוון שאוטוטו אני מתקרב לחודש ימים והפער הוא די גדול מבחינת ציפייה לראייה 6 6. הייתי בבדיקה כשבועיים לאחר הניתוח בשביל לבדוק שהכול תקין וכך נאמר לי .. גם הראייה לקרוב עדיין לא 100% . לגבי תאי האפיתל ההמתנה לשכבה חלקה דורשת תאים מתים שמוחלפים בתאים חדשים שהינם יותר חלקים ? איך נוצרת ההחלקה ? המספרים שלי לפני הניתוח היו - 3 עם פחות או יותא עם צילינדר חצי , אשמח לתשובה מפורטת , תודה רבה ,

שלום רב, לא ידוע לי על מהלך הניתוח אך באופן כללי יש צורך של המטופל להסתכל על נקודת המטרה ואז הלייזר עוקב אחרי העין. לגבי ההחלמה יש צורך להמתין בסבלנות

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה