תחליפי דמעות בעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

10/04/2018 | 18:00 | מאת: ירון

שלום רב, עברתי לפני כשבועיים ניתוח prk. בימים האחרונים מאז שחזרתי לעבודה העיניים שלי יבשות בטירוף. ממש ברמה שקשה לי לראות. שאלתי היא האם יש הגבלה על כמות הדמעות המלאכותית שניתן לשים ביום? אני מחסל בערך 6-7 אמפולות של טירס נטורל ביום. שאלה נוספת. בעין ימין אני רואה חד ומצויין ובעין שמאל עדיין מטושטש קצת. האם יש מקום לדאגה בטווח זמנים כזה מהניתוח? תודה רבה!

שלום רב, אין הגבלה על שימוש בתחליפי דמעות. לגבי הראיה - מדובר בזמן קצר יחסית מהניתוח ולכן הייתי ממתין להתייצבות. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה