טשטוש וראיה כפולה שבוע שני PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/01/2018 | 10:25 | מאת: רמי

שלום עברתי ניתוח PRK לפני כ10 ימים , היה לי מספר 3.5 וצילינדר לפני 3 ימים הרופא הסיר לי את העדשות כשהוא ראה שעין שמאל רק 95% הקרנית החלימה ( עין ימין 100%) לאחר הסרת העדשות הראיה בעין שמאל מאד מטושטשת וביום הראשון היו קצת כאבים אבל עבר בנוסף בעין שמאל אני רואה כפול במיוחד בלילה , הילות גדולות סביב אור בהתייעצות עם המרפאה נאמר לי שנורמלי ולהמשיך עם הטיפות + אנטיביוטיקה חדשה האם זה באמת נורמלי??? קצת מודאג מההתדרדרות בראיה או שעלי לבקש חוות דעת מרופא נוסף

שלום רב, סבלנות זהו תחילת תהליך ההחלמה עם הזמן חדות ואיכות הראיה ישתפרו

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה