האם קיים טיפול שמונע את הגדילה במספר בעין?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/10/2017 | 23:01 | מאת: עינת

היי קראתי איפשהו באינטרנט שיש טיפול שמונע את ההמשך של הקוצר ראייה שהמספר לא יגדל יותר. האם זה נכון? שאלה שנייה, אני בת 20 וכבר מידה -4 במשקפיים עם גנטיקה של קוצר ראייה גבוהה אצל כל המשפחה.. האם המספר יעלה לי עד איזה מספר בערך? ואם כן באיזה גיל מומלץ לי לעשות ניתוח לייזר, והאם בניתוח יש סיכונים/סיבוכים?

עינת שלום, לא ידועלי על טיפול המונע המשך התפתחות קוצר ראיה. מומלץ לבצע טיפול אך ורק כאשר המספר מתיצב. לא ניתן לקבוע עד כמה המספר יתקדם. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה