לייזר או השתלת עדשה- מה הכי עדיף לעשות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/10/2017 | 12:03 | מאת: סהר

שלום, אני בת 31 ומזה כ12 שנה מרכיבה עדשות מגע. פלוס משקפיים אבל רק בבית. אני מספר 7 פלוס. פעמיים היה לי כיב בקרנית. בבדיקה האחרונה לקחו לי תרבית מהעין עם מחט כזאת. חשבתי לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים או עדשה תת עינית. מה מומלץ יותר לעשות (לייזר או השתלת עדשה) עם הנתונים שהבאתי? תודה לכם

שלום רב, באופן עקרוני, תמיד עדיף ניתוח פחות חודרני. מכיוון שלייזר פחות חודרני מהשתלת עדשה, זה עדיף במידה וניתן לבצע את שני סוגי הניתוחים. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה