חזרה לעבודה אחרי PRK והריון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/10/2017 | 15:12 | מאת: דנית

שלום, האם ניתן לחזור לעבודה באופן מלא שבוע לאחר ניתוח PRK? עבודתי דורשת נהיגה רבה (גם בלילה) וסביבת מפעל. בנוסף, האם יש מניעה לעבור את הניתוח אם אני מתכננת הריון בשנה הקרובה? תודה, דנית

שלום רב, בד"כ ניתן לחזור לתפקוד מלא כעבור שבוע מהניתוח אבל צריך לזכור שהחלמה היא עניין אינדיבידואלי העשוי להשתנות מאדם לאדם.. אין מניעה מתכנון הריון. רק לא מקובל לבצע ניתוח לייזר לאישה בזמן ההריון בשל שינויים הורמונליים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה