כאב חזק וסינוור בעיניים - אחר ניתוח אינטרלאסיק - חודש אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/08/2017 | 18:59 | מאת: לילך

שלום עברתי ניתוח להסרת משקפיים אינטרלאסיק אצל ד"ר לוינגר עצמו במכון עיניים לפני חודש במהלך חודש זה אני מושבתת חצי מהיום, מהבוקר העיניים שלי מעט אדומות ונפוחות אני לא מסוגלת להרים מבט ליותר ממספר דקות וזקוקה למשקפי שמש בחוץ לעיתים גם בבית אני שמה טיפות ההילו קומוד מדי שעה. בבדיקה אצל רופא המכון לפני שבועיים נאמר לי שיש לי יובש והוכנסו לי פלגים זמניים לתעלות הדמעות וכן השתמשתי בלוטמקס 3 פעמים ביום במשך שבוע. היות ולא היה שינוי משמעותי, הלכתי במיידי לרופא מומחה של הקופה (דר דוד חביב) הוא אמר שהלוטמקס לא עשה את העבודה והמליץ לקחת מקסידקס עוד 10 ימים, ואמר שתופעות אלו של החלמה בפרק זמן הזה היו אמורות לחלוף. אני לא רוצה לגרום נזק חס וחלילה לעין ולהכניס עוד ועוד סטראודים, מצד שני אם העיניים לא מתאוששות 1. מבקשת לשמוע את דעתכם כיצד עלי לפעול ? 2. האם זה תופעה מוכרת שיש לה שם ? 3. האם עלי לטפל בזה בדחיפות או לתת לזמן לרפא את זה ? 4. כל עצה נוספת

שלום רב, אשתדל להשיב לפי השאלות שנשאלו: 1. אני ממליץ להיצמד להמלצות הרופא במכון בו ביצעת את הניתוח. לפעמים עודף רופאים עלול להוביל לעודף הצעות לטיפול ועשוי לבלבל 2. יובש די שכיח לאחר ניתוחים אבל לרוב מדובר במשהו זמני שאמור להשתפר 3. הכל תלוי במצב. ליובש דרגות חומרה שונות, וכל דרגת חומרה אמורה להיות מטופלת בהתאם. יש הרבה טיפולים ליובש ואני מאמין שבסוף ימצאו את הפתרון המתאים. 4. ראי תשובה מס' 1 לסיכום, החלמה היא עניין אינדיבידואלי. ברוב הגדול של המקרים יובש ניתן לפתרון, גם אם מדובר ביובש עקשן ואני מאחל לך החלמה מהירה וקלה וחזרה לראיה טובה נטולת סימפטומים בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה