חודש לאחר ניתוח לאסק ואין חדות בראיה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/05/2017 | 11:36 | מאת: הדס

שלום. ב4.4 עברתי ניתוח לאסק - מאז אין חדות בראיה. כלומר:מקרוב עדיין לא רואה חלק וברור ומרחוק אני רואה אך יש טשטוש קל ומרגיש כאילו אני צריכה משקפיים - האם זה מסתדר? האם העין עדיין בתהליך החלמה או שיש מצב שזה נשאר כך? ציפיתי לראיית 6/6 ולא ציפיתי לתהליך החלמה והתייצבות ראיה כה ממושך...

שלום רב בניתוח זה ההחלמה איטית יותר. ללא בדיקה קשה לקבוע אם יש בעיה. אני ממליץ לחזור לרופא המנתח שיוכל להשיב על סמך ממצאי הבדיקה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה