בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/02/2011 | 08:18 | מאת: עלמה

שלום , בעקבות גולה שהרגשתי בגרון מזה כחודש ימים נשלחתי לבצע מספר בדיקות ואלה התוצאות- TSH-0.81 T4-16.6 VITAMIN D -34.1 CRP-1.20 MCH-31.3 ESR-44 אולטר' אזורים תת ליסתיים- ממצאים- בלוטת לימפה בעלת מבנה תקין באורך-3.9 ס"מ -צד שמאל בלוטת לימפה מימין באורך 2.3 ס"מ נשלחתי גם לציטלוגיה -לקחו דגימה במחט ורופאה אמרה שאין ממצאים ממאירים. לפני יומיים התחלתי להקיא דם -לפחות 3 פעמים שלחו אותי למיון ושם ביצעתי מספר בדיקות דם- RBC-4.1 נמוך מהנורמה MCV-97.3 שהנורמה היא 91 MCH-32.8 שהנורמה 32 בנוסף-בדיקהPTT פסולה -הדם היה קרוש לחץ הדם שלי היה גבוה קצת-144על95 צילום חזה הראה שהכל תקין השאלה שלי האם אני צריכה לבצע בדיקות נוספות? האם לבקש מהרופאה בדיקה של PTT חוזרת? מה מעידות כל הבדיקות שביצעתי???? (יש לי אח שחולה בסרטן ששלח גרורות ללבלב- כעת נימצא לו קריש דם בריאה) האם עליי לחשוש? אקבל כל תשובה אפשרית ובהקדם , המון תודה ויום טוב

לפי כל הבדיקות והניקור עם תשובה ציטולוגית ,מדובר בבלוטות לימפה בלבד עם מהות שפירה!נראה שעברת את כל הבירור . כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה . שבת שלום

מנהלי פורום רפואה דחופה