בבדיקת EMG - רדיקולופטיה כרונית מעבדתית L4-5 LT

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/07/2016 | 11:06 | מאת: בת 46

ואז בהמשך הוא כותב שהממצא ברור יותר בגובה L4 התלונות שלי הם: 3 חודשים של נימול והרגשת חום/קור ברגל שמאל. כאב שמתחיל מהאגן , מפשעה מתגלש לירך לברך ומאווווד מתסכל אותי אני מתחילה לתכנן את היום שלי לפי הרגל. יש לי ילדים קטנים וזה מבאס. מה אתה אומר? מייעץ...אני קצת מיואשת. (אהה.. לא אישרו לי מהקופה לעשות אמ.אר.אי)

17/07/2016 | 23:10 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

בשלב זה הטיפול הינו פיזיותרפיה, נוגדי דלקת וכאבים, רפואה משלימה, ולהמשיך הבירור ע"י הדמיה - CT\MRI. בד"כ הקופות מאשרות במצב זה רק CT - שהוא טוב למדי לאבחנת פריצות דיסק או ממצאים אחרים. לאחר ההדמיה ובמידה ואין שיפור ויש ממצא בהדמיה ניתן לשקול טיפול ניתוחי או טיפול במרפאת כאב. חשוב להיבדק ע"י אורתופד בכדי לוודא שאין חולשה היכולה להצביע על צורך בהתערבות ניתוחית מוקדמת יותר.

10/10/2017 | 16:40 | מאת: אביטן דיתי

גם אני עשיתי emg והתוצאות דומות לאלה המפורטות פה. לאיזה רופא מומלץ לפנות עם תוצאות כאלה בנוסף, אשמח לדעת על אילו טיפולים משלימים אתם ממליצים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים