כאבים כרוניים מתחת לשכמה שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/12/2020 | 16:42 | מאת: דדי

שלום אני בן 18.7 ומשרת בצבא, לפני כ-4 שנים עברתי סוג של חבלה בגב כאשר שמו את הברך שלהם על הגב שלי ומשכו אותי אחורה, מאז אותו יום יש לי כאבים כרוניים בשכמה שמאל שמקרין לי לצוואר, הכאב הוא מן טריגר שמופעל כאשר אני מתיישר או מזיז את הכתף אחורה נשמע קליק שמפעיל לי את כל הכאב וזה ככה כבר כל השנים, נסיתי המרי, פזיוטרפיה, עיסויים רפואיים, דיקור סיני, חימום מקום, הייתי גם אצל אורטופד עמוד שדרה שאמר שאין לי משהו בעמוד השדרה... אני סובל מהכאבים האלה המון זמן, מעיר אותי בלילה ומקשה עלי בתפקוד היום יומי הגעתי למצב שאני כבר לא יודע מה לעשות ואיך לטפל בבעיה, אשמח לקבל תשובה תודה רבה

שלום דדי, ממליץ לך להתייעץ עם חבר'ה אחרים מתחום הרפואה משלימה - כירופרקטיקה אוסטאופתיה . פיזיותרפיה אצל מומחי פגיעות ספורט או כתף/שכמות. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים