- עיבוי עצב בכף הרגל Morton s neuroma

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/03/2019 | 09:59 | מאת: שירלי

שלום רב, המליצו לי לקנות נעל דגם Rocker על מנת שלא יגרם לחץ על העצב בין האצבעות(שמקרין על כרית כף הרגל) אשמח לדעת מה להגיד בחנות נעלי ספורט ואם יש דגם מומלץ ספציפי יותר שיכול לעזור, אני צריכה שבעת ההליכה מנח האצבעות שלי יהיה תמיד כלפי מעלה על מנת של יופעל עליהן לחץ. תודה רבה מראש על התשובה

12/03/2019 | 19:51 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי שירלי, אולי התכוונת לנעלי darco? ממליץ להגיע למרפאה לדיון מסודר על אבחנה זו והאם התקבלה לאחר הבירור המתאים ושלילת מקורות אחרים לכאבים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים