פחד קהל ביישנות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/05/2012 | 19:39 | מאת: בר

שלום לך הקידום שלי בעבודה מתעכב עקב הבעיה הזו [ מיני רבות :) ] שיש לי. ביישנות רבה, דימוי עצמי נמוך,חרדה חברתית, פחד קהל. ישנה הצלחה להומאפטיה בתחום הזה? כשאני חושבת על זה, כל הבעיות הפיזיות שלי, תוצאה של חרדתיות. באם ניגשים לטיפול הבעיה, נלקח בחשבון רצון המטופל בעדיפות הטיפול, בעיה אחת מאשר אחרת? אפשר לנווט את הרמדי לשם? ואחר כך להתקדם? אני פונה לתחום הזה כי יצא לי לקחת ככה רמדי מהמדף והגוף הגיב פיזית נהדר ומהר לבעיה. תודה לך על הנתינה בר

שלום בר בדיוק רגע לפני שקראתי את שאלתך קיבלתי מייל בזו הלשון - "רציתי לדווח שהטיפול מתקדם בקצב טוב. מלבד סוגיית פחד הקהל זה פתח לי משהו, מחסומים נעלמו, וגם המחזור קצת יותר טוב...." אז הנה לך-זה דיווח על הצלחה בתחום הזה. הבחורה הגיעה עקב בעיה בעמידה בפני קהל וחווה כרגע שיפור גם במישור הפיזי. בטיפול נלקחים בחשבון כל המרכיבים של האדם-רצונותיו, בעיותיו הפיזיות והנפשיות. אם כבר חווית שיפור עם רמדי שנלקחה מהמדף אני בטוחה שתחוי יותר מזה כאשר הטיפול יותאם לך באופן אישי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה