בדיקות דם לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/08/2018 | 17:18 | מאת: דנה

היי, רציתי לדעת האם התוצאות האלו תקינות לניסיון להיכנס להריון: CMV IgM - NEGATIVE (0.12) Rubella IgM - NEGATIVE (0.10) Rubella IgG - - לא חוסן 14.8 CMV IgG - POSITIVE (129.5) Syphilis - NEGATIVE (0.06) Toxoplasma IgM - NEGATIVE (0.07) Hepatitis Bs artigen - NEGATIVE (0.19) Hepatitis c antibody - NEGATIVE (0.07) Toxoplasma IgG - NEGATIVE (0.2) CRP (Inflammatory) (mg/l) - 29.67 CRP קצת מחשיד ולגבי האדמת נראה מוזר. מדגישה שחוסנתי בילדות בחיסון MMR במס' מנות . תודה רבה

16/08/2018 | 14:56 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

לגבי הCRP כדאי לפנות לרופא המשפחה. כל שאר הבדיקות שתארת תקינות. לפי רמת הנוגדנים את לא מחוסנת לאדמת , אך אם כתוב בפנקס החיסונים שחוסנת פעמיים בעבר לאדמת - אז את מחוסנת. כדאי להתחיל ליטול חומצה פולית . כדאי לבצע סקר גנטי .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה