בעיות חוזרות בגידים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

30/10/2014 | 22:42 | מאת: לינוי

שלום, יש לי בעיות רבות עם הגידים באופן כללי, כל הזמן דלקות חוזרות. מתחת לאגודל בכך הרגל, מעל הרגל וכו. הראומטולוג הגדיר את בעיותיו כפיברומיאלגיה (לאחר בדיקות). ובנוסף יש לי חבלה בברך - דלקת כרונית בגיד הפיקה. השאלה שלי איך אפשר למנוע מצבים אלו? האם כדאי לשקול לקחת ארטופן באופן קבוע לצורך מניעה? האם כדאי לשים מדרסים אולי? יש בעיה גם שכל נעל שהיא, גורמת לי לבעיות...האם כדאי מדרס? תודה מראש.

לינוי, שלום רב לגבי כף הרגל, עלייך להגיע למומחה כף רגל ( פודלוג ) שימליץ על פתרון נכון.מאמין שימליץ לך על מדרסים. ארטופן זה פתרוןזמני וקצר מועד בטח לא לטוחים ארוכים. לדבי גיד הפיקה: אם זו הייתה חבלה זה אמור לעבור. השאלה אם מדובר על דלקת כרונית שקשורה לדפוס הליכה לא רגיל בגלל הכף רגל או בגלל פעילות גופנית..? בכל אופן, יש פתרונות בפיזיותרפיה לדלקת בגיד ולשם כך את צריכה לפנות לאורטופד. בברכה, צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה