לא יודעת אם תוכל לענות לי אבל אנסה את מזלי

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

24/10/2010 | 15:30 | מאת: חוה

האם רצואה זה בעצם סחוס? מהוא נקע פגיעה ברצועה או בגיד? האם חיזוק שרירים יכל לימנוע נקעים בעתיד או לעודד את ריפויים וכיצד זה פועל? האם זה בסדר לעסוק בספורט בזמן שיש נקע שלא ניראה לעיין בצילום ולאחר שאינני רגילה לעסוק בפעילות גופנית? ברצוני לעבור קורס מדריכי חדר קושר בעוד חודש אך השאלה אם הנקע יתרפא בעוד חודש או שלוקח יותר זמן? המצחיק הוא שיש לי נקרע ב-3 מקומות בגוף קרוב לכף יד,בבך שמאל ובקרסול של רגל שמאל, מה תגיד על זה מטורף אה

הי חווה. להלן תשובותיי 1. האם רצואה זה בעצם סחוס?- ממש לא . רצועה אחראית על יציבות המפרק, סחוס אחראי על החלקת קצוות העצם ומניעת שחיקה 2. מהוא נקע פגיעה ברצועה או בגיד?- פגיעה בשלמות הרצועה בדרגות שונות 3. האם חיזוק שרירים יכל לימנוע נקעים בעתיד או לעודד את ריפויים וכיצד זה פועל?- התרגול הטוב ביותר: עמידה על רגל אחת(כף הרגל שנקעת) רק אם אין כאבים ולשמור על שיווי משקל 4. האם זה בסדר לעסוק בספורט בזמן שיש נקע שלא ניראה לעיין בצילום ולאחר שאינני רגילה לעסוק בפעילות גופנית? - רק לאחר שהכאבים חלפו!!!!!!! 5. ברצוני לעבור קורס מדריכי חדר קושר בעוד חודש אך השאלה אם הנקע יתרפא בעוד חודש או שלוקח יותר זמן?- נהדר, אין שום בעיה!! תוכלי לפגוש אותי בקורס פציעות ספורט בשלוחת מכללת וינגייט בהדר יוסף בת"א 6. המצחיק הוא שיש לי נקרע ב-3 מקומות בגוף קרוב לכף יד,בבך שמאל ובקרסול של רגל שמאל, מה תגיד על זה מטורף אה- אחלה, נשמע מעניין... הרבה בריאות צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה