כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

12/04/2007 | 16:33 | מאת: גל

שלום צביקה אני גל ואני עוסק בטיפולים ועיסויים...יש לי בסוף היום כאבי רגליים האם כדאי לעבוד עם תחבושות אלסטיות? והאם זה יעזור

גל, שלום רב אינני מבין מדבריך, האם הינך מתכוון לכאבים בכפות הרגלים או לתחושת עייפות ונפיחות בשוקיים. אם מדובר, על כפות הרגליים, נעלי התעמלות מפנקות+תוספת מדרסי נוחות יעזרו. לגבי השוקיים-אם מדובר על כאבי שרירים או נפיחות- נובעת ע"פ רוב מעבודה סטטית של של שרירי השוק ולכן , עמידה על האצבעות מדי פעם תפעיל את השרירים ותקל המצב. במידה ויש לך אפשרות, שכב על מיטת הטיפולים הרם רגליך ובצע תנועות דומות עם כף הרגל בשכיבה. לגבי תחבושת אלסטיות-יכולות גם כן להקל, אבל הייתי נעזר בהן , במידה והפעולות האחרות לא עזרו. בהצלחה

מנהל פורום ארגונומיה