שימוש בקזודקס

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

08/10/2016 | 19:24 | מאת: דוד פ

בן 80 לפני 8 שנים ביופסיה בערמונית תאים סרטניים במעקב. לפני שנתיים חסימת דתן ערמונית מוגדלת. אומניק קבוע ו3 שבועות אנדוקור עזר לשנה. שוב חסימת שתן. נתנו אבודארט בלבד. וגם קזודקס. האם הקזודקס יעזור ושווה את מחיר התופעות לוורי או עדיף קטטר ולתת לאבודארט לעבוד כעת 8שבועות קטטר.

שלום רב, לפי התאור שלך נראה לי שכדאי להתייעץ בצורה מסודרת עם אורולוג ולשקול התערבות ניתוחית. לא נראה לי סביר מתן קזודקס במצב המתואר בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית