חולשה גדולה אחר הקרנות SBRT לגרורות הערמונית בחוט השדרה (D7 D12)

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/04/2020 | 14:07 | מאת: יצחק

שלום פרופ' ברגר בעלי יצחק עבר הקרנות בגרורות של סרטן הערמונית (5 הקרנות בסוף מרץ ותחילת אפריל בשיבא) מאז הוא בחולשה גדולה , שוכב הרבה במיטה ויש לו הפרעות שינה. ברקע יש לו קוצב לב ולכן לא עשה לפני זה MRI. האם לדעתך יש צורך בבדיקות נוספות כדי לגלות מה הסיבה לתופעות אלה?

אם את רואה קשר ישיר בין ההקרנות לבין ההידרדרות שלו אז כדאי לבצע בירור כללי כולל בדיקות דם לספירה כימיה PSA ואולי גם השמיות כדי לנסות להבין מה קורה בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית