מערכת חיסונית לאחר טיפול הורמונלי והקרנות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

05/04/2020 | 09:59 | מאת: דן

לפרופ.ברגר שלום סיימתי לפני 5 חודשים טיפול של שנתיים בדקפפטיל + הקרנות בעקרון המדדים שלי טובים אני מרגיש טוב עובד ועושה פעילות ספורטיבית לאור מחלת הקורונה ברצוני לברר האם הטיפול שעברתי יכול לפגוע במערכת החיסונית בהנחה שאין מחלות רקע קודמות כמו כן האם אני מוגדר כחולה בסיכון לאור הטיפול שקבלתי תודה

הטיפול שעברת לפני 5 שנים לא שם אותך בקבוצת סיכון. זה לא סותר שאם אתה מבוגר מעבר לגיל מסוים או שיש לך מחלות רקע אחרות אז הן יכולות לשים אותך בסיכון, אבל אם אתה ברור לחלוטין אז הרבה פחות.

מנהל פורום סרטן הערמונית