דילמה ברכיתרפיה מומלץ או לא .

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

16/09/2019 | 18:48 | מאת: דורי

גליסון 3+4 4 בין 5% ל10% ביופסיה פיוזן בהרדמה כללית.גם לי הומלץ טיפול פוקלי ברכיתרפיה כדי להימנע מנזקים לזיקפה ואחרים שעלולים לקרות בניתוח רובוטי או בהקרנות.האם יש אפשרות להקרנות "בטוחות" ?טכנולוגיה חדשה?בבקשה האם אפשר לדעת מה אתה חושב ביתר פירוט?ל. שות טעות בסוג הטיפול . תודה מראש

23/09/2019 | 13:55 | מאת: דורי

התכוונתי לקריו תרפיה.. ולא ברכיתרפיה

בשום פנים ואופן לא ממליץ לעשות קריותרפיה בברכה

24/09/2019 | 23:36 | מאת: דורי

תודה,וואו,איזה תשובה חד משמעית.עפ הנתונים מה לדעתך כן מומלץ לי ?האם אפשר להישאר במעקב? האם הקרנות היום מאפשרות לצאת ללא תופעות לוואי כמו זיקפה וכו'?

מנהל פורום סרטן הערמונית