סרטן הערמונית עם גרורות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

25/08/2019 | 10:36 | מאת: גיל

בעלי בן כמעט 59 ואובחן לפני כחודש עם סרטן הערמונית. בבדיקת PET-CT שעשה לפני שבוע כתוב: סיכום: תהליכים בערמונית, בבלוטות מזו-רקטליות ובאצטבולום מימין מציגים רצפטורים ל-PSMA. גליסון 7. בדיקת PSA לפני כשלושה- ארבעה שבועות 8.78. כמה דחוף להתחיל הקרנות? טיפול הורמונלי?

27/08/2019 | 13:27 | מאת: אבי

יקירתי מדוע לא ללכת לחוות דעת שניה, למה לחכות? לכי לרופא מומחה יחד עם בעלך , הרבה בריאות אני ממליץ על פרוספור דני ליבוביץ, נסי לבדוק אם הוא פנוי בקרוב.

זו הייתה שאלה?

שלום רב, מצבו של בעלך מחייב התייחסות רצינית מעבר לשאלה במסגרת הפורום. בכל מקרה כדאי להתחיל טיפול בהקדם בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית