סרטן ערמונית שאלות לרופא

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

24/02/2018 | 16:56 | מאת: יעקב

שלום ד"ר עשו לי ניתוח TURP בגלל אצירת שתן בפתולוגיה %gs 3+4=7 20-25 לפני הניתוח psa היה 30 בזמן אצירת שתן האונקולוג המליץ על 30 הקרנות חיצוניות מהחודש הבא ומקבל זריקות כzoladex כל 3 חודשים לקחתי חודש קזודקס 30 כדורים עשיתי מיפוי עצמות תקין השאלה שלי מהד"ר איך אני יודע מה גודל הסרטן אם הוא רק בערמונית ,האם אפשר לעשות CT ,שאלה שנייה תופעות הלוואי בהקרנות החיצוניות מודה לך מראש על התיחסותך ב

27/02/2018 | 22:17 | מאת: יעקב

האם הפורום פעיל?

שלום רב, הרעיון לטיפול בהקרנות פלוס זריקות הוא נכון יחד עם זאת הייתי עושה בדיקת PET Ga68 PSMA שהינה בסל ומהווה את הבדיקה הרגישה ביותר להערכת פיזור גרורתי לא אמרת לי מה רמת הPSA בה אבחנו אותך בברכה

06/03/2018 | 16:07 | מאת: יעקב

תודה על התשובה את הניתוח עברתי בגלל אצירת שתן ,עשיתי בדיקת PSA בזמן אצירת שתן וזה היה 30 נדמה לי שהיה לי גם זיהום בשתן ,פעם לפני זה עשיתי בדיקת PSA לפני 8 שנים ואז היה לי 8.7 עשו לי ביופסיה שיצא תקין

15/03/2018 | 13:18 | מאת: יעקב

שוב שלום לרופא עשיתי בדיקות דם הטסטוסטרון 0.9 אחרי חודש של כדורים קסודקס וזריקה אחת ב 28 לינואר של זולדקס תוצאה של PSA היא 0.29 E170 PSA ,תוצאה 0.20 השאלה שלי האם אני צריך לעשות בדיקת PET-PMSA לפני ההקרנות לבדוק שהסרטן לא יצא ויש גרורות ללימפה או למקומות אחרים ,מיפוי עצמות יצא תקין אודה לך על תשובתך

שלום רב, נראה לי שבהחלט כדאי לבצע בדיקת PET Ga68 PSMA טרם ההקרנות בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית