ירידה איטית מאוד ועלייה של קילו ביום יומיים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/02/2020 | 17:26 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 38 אמא ל3 הגדול בן 12 קטן בן6 מתאמנת בין 3-4 פעמים בשבוע אימוני כח , משקולות, TRX ומנסה לאכול עד 1400 ק' ביום. אבל בקושי יורדת במשקל וביום אחד שאוכלת יותר מ1400 ישר מעלה במשקל והרבה. רזיתי בחול ב4 ימים (הלכנו המון) כמעט 2 קילו, חזרתי לארץ לישיבה כל היום ולתזונה נכונה יחסית ותוך מס' ימים החזרתי את ה2 קילו בחזרה)..ממש מיואשת מה יכולה להיות הסיבה לכך שעולה מהר מאוד, גם אם מורידה הרבה ברגע שקצת יותר מהכמות קלוריות, נורא

הי , לעיתים יש תנודות במשקל מכל מיני שינויים ואולי באמת העובדה שמרבית היום את בעבודה ישבנית זה משפיע עליך וגם ייתכן שאת מרגיש שאוכלת נכון אבל טועה, את יכולה לפנות לייעוץ לדיאטנית ותיראו ביחד היכן הבעייתיות . בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה