הרזייה ושתיית קולה כל יום

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

06/08/2019 | 14:38 | מאת: ירין

שלום רב. אני בן 38 גובה 167 משקל 77. יש לי בטן "הריונית" ופנים נפוחות. עודף משקל של כ-8 ק"ג. האם יש סיכוי להוריד במשקל כאשר אני שותה ביום 2 בקבוקי קולה של 1/2 ליטר ביום (בכל בקבוק 210 קלוריות = 420 קלוריות מקולה ביום) באם אני מקטין את כמות הארוחות בצהריים ובערב ולא אוכל בצקים/לחמים כמעט בכלל? הקולה נחוצה לי מאוד כחלק מטיפול תרופתי בחרדה הכולל תרופות מעייפות הקולה עוזרת לי מאוד בשיפור התיפקוד. דיאט קולה לא עושה את אותו האפקט. האם אפשר לרדת במשקל / לשמור על משקל תקין בהנחה ואני שותה בכל יום למעשה 1 ליטר קולה?

שלום רב, צר לי לאכזב אותך אבל לא תיתכן ירידה במשקל כאשר אתה ממשיך לשתות ליטר קולה ליום. בטוחה אני שתוכל להתיעץ עם הפסיכאטר המטפל שיתן לך חלופות הולמות אחרות שיעזרו לך ולא יפגעו בבריאותך וימנעו את הירידה במשקל. בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה