שאלה כללית כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

22/01/2020 | 18:57 | מאת: שאלה

סובלת מכאבי גב חזקים עליון ותחתון קרוב לחודש-הכאבים באו בפתאומיות שום תרופה לא מקלה על הכאב -הכאב חוזר. נתנו לי לעשות מ.ר.י עמוד שדרה גבי ו/וגם מ.ר.י מותני. ברקע שלי הפרעת תנועה קטנה וכריתת המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם מהמוח . התור לבדיקות ההדמייה עוד חצי חודש מה אפשר לעשות עד שיהיה פענוח של ההדמיות ואגש למרפאות שמטפלות בזה? האם כדאי שגם המנתח נורוכירוג יראה את ההדמיות או מספיק אורטופד? יש לציין שיש לי גם נימול בשתי הרגליים. מה זה יכול להיות כאב כזה פתאומי? האם נראה לך יראו את הסיבה לכאבי גב בהדמיות עמוד שדרה גבי וגם מותני?

22/01/2020 | 19:24 | מאת: עודד גבע

שלום רב, אם יש סיבה פיזית לכאבים סביר שיראו אותה בהדמיה ולא משנה מי הרופא. מה שניתן לעשות עד אז הוא רק לנסות משככי כאבים.

29/01/2020 | 19:14 | מאת: שאלה

תודה על המענה עודד האם כרית חשמלית לגב יכול לעזור או להזיק? או פשוט כדי לא להזיק לקחת משככי כאבים עד ההדמיות של עמוד שדרה מותני ועמוד שדרה גבי?

30/01/2020 | 08:16 | מאת: עודד גבע

ראי תשובתי למעלה.

06/02/2020 | 19:45 | מאת: שאלה

תודה על המענה עודד תבורך על הפורום שלך האם מרוב כאבי גב חזקים יכול לכאוב רגל שמאל ויד שמאל והרגשה של כבדות? האם ידוע לך על קשר ?

07/02/2020 | 08:13 | מאת: עודד גבע

שלום רב, כן. יש קשר כי העצבים שהולכים לרגליים מתחילים בעמוד השדרה. אם יש לחץ על העצב ההולך לרגל יורגש כאב ברגל למרות שהכל ברגל תקין. גם כרית חשמלית יכולה להקל.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש