יומירה בתקופת קורונה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

13/10/2020 | 16:54 | מאת: יובל

שלום, בן 38 בריא בד"כ. טופלתי כ4 שנים כנגד פבוריאזיס בגפיים בפוטותרפיה ובניאוטיגזון. רופא עור חדש שהלכתי אליו המליץ לי להפסיק עם הנ"ל ולעבור לטיפול בזריקות "יומירה". הרופא משפחה שראה את ההמלצה המליץ לא להתחיל עכשיו עם זה כי זו תרופה שמדכאת את המערכת החיסונית ולא ברור מה ההשפעה של זה לגבי קורונה. הרופא עור אמר שאין עם זה בעיה. מה עושים? אודה לעצתכם

הומירה הינה תרופה ביולוגית המעכבת TNF.אחד הסיכונים במתן התרופה הוא זיהומים קשים. לא ידוע עד כה את השפעת הומירה על מחלת הקורונה. אתה והרופא שלך צריכים לשקול כמה המחלה בעור חמורה ומצדיקה טיפול ביולוגי בהתחשב בגורמי הסיכון שלך , אם קיימים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה