בעיות חניכיים/שיניים לחולה פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

15/09/2018 | 17:12 | מאת: אריה

שלום יש לי פסוריאטיק ארטריטיס כבר עשרות שנים. בתקופה בה טופלתי ברמיקייד, אחר כך באנברל ואחר כך בהומירה הומירה, נפגעו לי השיניים ונאלצתי לעקור חמש שיניים בבת אחת. האם יכול להיות קשר בין פסוריאזיס/ארטריטיס/ /התרופות הביולוגיות, ובין הפגיעה בחניכיים/שיניים?

שלום רב ידוע כי יש עליה בשכיחות של מחלות חניכיים בקרב חולי ארטריטיס ראומטואידית . טיפולים ביולוגיים יכולים להחמיר דלרקות כולל דלקות סביב השיניים.

16/09/2018 | 17:43 | מאת: אריה

דר׳ רמון, תודה על מהירות תשובתך. האם יש הבדל בשכיחות של מחלות חניכיים ושיניים בין פסוריאטיק ארטריטיס לעומת ראומטואיד ארטריטיס? תודה, אריה

אני מציעה לפנות למומחה ברפואת הפה בשאלה זן

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה