השמנה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/01/2007 | 22:15 | מאת: חן

ד"ר שלום רב אני בת 33 אני שוקלת 135 על גובה 162 בעבר עברתי ניתוח קיצור קיבה עם טבעת ולא ירדתי עקב בעיות עם הטבעת ( כיום אין לי טבעת יש לי קליפסים בקיבה) כיום אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס , אנמיה כרונית , היפולגמיה , חוסר ויטמין בי 12 עשיתי כול כך הרבה דיאטות ולא הצליח לי. אני מטופלת בכדורים של : אלטרוקסין , זריקות ויטמין B12 , פריפל , רסיטל , למיקטל. אני מתה לרדת במשקל אבל לא מצליח לי אני מבקשת עזרה .... בתודה חן

שלום חן, הדרך היחידה לרדת במשקל במצבך הוא לעבור ניתוח נוסף. כיום יש ניתוחים נוספים מעבר לטבעת שיכולים לעזור לרדת במשקל. מדובר על ניתוחים מורכבים יותר כמו שירוול קיבה וניתוח מעקף קיבה. כמובן שניתוחים אלה כרוכים בסיבוכים רבים יותר בגלל שזה ניתוח שני. למרות זאת אני מציע לך לפנות לכירורג שעוסק בתחום, לעבור בדיקות ולשמוע בצורה מפורטת על הניתוחים כדי שאפשר יהיה להתאים לך ניתוח. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר