ייעוץ

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/09/2013 | 13:02 | מאת: חן

שלום אני חן אני בן 29 , שוקל 126 גובה 1.84 מעוניין מאוד לעבור ניתוח הצרת קיבה , לפי הבנתי ה bmi שלי הוא 35 , אבל אני כבר מיואש מהדיאטות ומאוד רוצה לעבור ניתוח האם יש לי סיכוי?

שלום חן לפי החישוב שלי ה BMI שלך הינו 37.2, זה עדיין לא בקריטריונים לניתוח אבל במידה ויש מחלות הקשורות להשמנה כמו יתר לחץ דם, סוכרת, דום נשימה בשינה, בעיות גב, יתר שומנים בדם, כבד שומני וכו' אז יש סיכוי שהניתוח יאושר. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר