ניתוח חוזר לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/07/2017 | 22:28 | מאת: לנה

שלום ד"ר גרון לפני כ 8 שנים עברתי איתך שרוול קיבה. הירידה הייתה מאוד יפה. מ 118 קג ירדתי ל72. גובה 178. לאחר לידת בני הקטן , לא מפסיקה לעלות במשקל. הגעתי היום למשקל של 100 קג. תסכול רב.ספורט, מגבילה באוכל. יורדת טיפה וחוזר הכל. כמובן שחזרו קשיי נשימה, כאבי רגלים, וורידים נוראים וכואבים ברגלים. אשמח להמלצתך, האם כדאי ללכת על ניתוח חוזר, מה הסיכונים והאפשרויות. אשמח מאוד להענותך. בברכה, מלצב לנה

שלום רב בעקרון ניתן לשקול ניתוח חוזר אבל לפני כן צריך לברר מה הסיבה לעליה במשקל. האם מדובר בהעלמות המגבלה של הניתוח או במעבר לאכילה של מזון עתיר קלוריות , מתוקים וכו'. כדאי להתייעץ שוב עם דיאטנית שמתמחת בתחום וכן עם עובדת סוציאלית/פסיכולוג כדי לקבל תמיכה לשינוי תזונתי ואורח חיים שיכול לעצור את העליה במשקל ואלי להוביל לירידה חוזרת במשקל. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר