שאלות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

07/08/2015 | 17:52 | מאת: רוית

יש לי שאלות. עושים לי מבנה ויצא שהכתר הזמני יצא רק שבועיים וחצי אחרי הטיפול זה בסדר ומה צריך להזהר והאם אפשר יהיה לעשות את הכתר הזמני בגלל שעושים לי ניתוח חניכיים בצד אחר ויצא 10 ימים לאחר מכן זה בסדר או לפי דעתך מוקדם מדי או עדיף לשאול את הרופא\ה אבל מי המנתח או המשקמת? וגם איך אוכל להזהר לגמרי אחרי המבנה ששבוע אחכ עושים את הניתוח בצד שני אהיה חייבת לאכול בצד זה תודה על התשובות?

בוקר טוב,רוית, הייתי ממתין עם טיפולים כלשהם לפחות 3 שבועות אחרי הארכת כותרת,מעבר לזה אין לך ממה לחשוש לגבי סדרת הטיפולים, בהצלחה, דר. צביקה רוזנבלום

08/08/2015 | 13:27 | מאת: רוית

למה לדתך צריך להמתין 3 שבועות ולא מה שכתבתי כעבור 10 ימים במיוחד שזה בצד שני של הפה ולא באיזור הניתוח?

מנהל פורום חרדה דנטלית