שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

18/05/2015 | 17:33 | מאת: שחיקת שיניים

יש לי תופעה של שחיקת שיניים ורגישות מאוד גדול רציתי לשאול איזה חומרים במשחת שיניים של שחיקה חומצית יותר טובה אלה שיש בקולגיט סנסטייב פרו רילייף או סנסודיין פרומל , כי אמרו לי להחליף ושאני אנסה ואראה אבל מה יותר טוב לשיניים מאוד מאוד רגישות? והאם גם יש איזה ג'ל למרוח שגם עוזר לשיניים רגישות? וגם כנראה ישימו עוד קצת זה סד לילה מה הפרצדורה של ההכנה של סד לילה , והאם זה מאוד קשה להתרגל לישון איתו? כלומר זה נורא קשה החומר ממנו זה עשוי?

שלום , זה לא יהיה נכון להתיחס לשאלותייך בענין הרגישות מבלי שבדקתי אותך. לגבי הסד,ההסתגלות היא ענין אינדיבידואלי...עדיף שהחומר יהיה פלסטיק קשיח. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית