מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

30/04/2015 | 20:38 | מאת: גאיה

יש לי איזה כאב שלפי דעתי אחת מ-2 שיניים שאחת לפני שנתיים בערך נעשה לי סתימה לבנה והשניה שן אמיתית. הכאבים במשך היום כמעט ואין בכלל , הכאב הגדול קורה אחרי ניקוי בין השיניים + צחצוח שבסופו שאני יורקת ושוטפת יוצא דם מה זה אומר שיש כבר דלקת או שזה משהו אחר ואם כן מה יכול להיות, חשבתי בהתחלה אולי רגישות זמנית אבל זה נמשך ורגישות לא היה כואב בצחצוח ובניקוי ובטח לא דם לדעתי מה זה יכול להיות?

ערב טוב,גאיה, אין אפשרות לתת לך תשובות לשאלות מסוג זה ללא בדירה אני ממליץ לך לגשת לבדיקת שיניים... בהצלחה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית